För dig som är medlem

Som medlem i Socialdemokraterna har du ditt huvudmedlemskap i den kommun du står skriven. I Piteå har du ditt huvudmedlemskap i någon av våra medlemsorganisationer – en lokal S-förening, klubb eller organisation.


S-föreningarna är grunden i vår demokratiska organisation där de baseras på antalet medlemmar väljer ombud till representantskapet.

Men representantskapet är inte bara för ombuden – utan för alla våra medlemmar. Här får du vara med om fastställandet av listor och genomförandet av val men även höra dragningar från förtroendevalda politiker och höra information om det politiska läget.

Välkommen!

Glada medlemmar i Piteå

Delta i valrörelsen

Gå med i vår medlemsgrupp på facebook. Diskussioner, deltagande i valrörelsen, aktiviteter och event.

Vårt intranät – "Rosen for alla"

Rosen för alla är namnet på partiets intranät. Det är till för dig som är medlem och du loggar in med ditt bank-id.

Medlemsutbildning

Utbildning för medlemmar finns i tre olika steg. Det är oftast partidistriktet som anordnar medlemsutbildningarna, men ibland gör det av oss lokalt i Piteå. Då hittar du aktuella datum här!

Maria Truedsson.

Maria Truedsson, vice ordförande i Piteå Arbetarekommun och medlemsansvarig.

Hej 👋 från vår medlemsansvariga

När du blir medlem hos oss får du ett samtal av vår medlemsansvarige. Hon heter Maria Truedsson och är även vice ordförande för arbetarekommunen.

Det kan bland annat handla om vilken förening du vill tillhöra, information om vår verksamhet men mest för att säga hej och välkommen.

Vill du komma i kontakt med oss så funkar e-post: pitea-arbetarekommun@pitea.sap.se bra. Vi ses!